magyar
english
2018 08. 17.print
Gyöngy Patikák 
 
Gyógyszertárunk tagja az országos Gyöngy Patikák láncnak.
 
Mit is kell tulajdonképpen tudnunk a Gyöngy Patikákról?
 
gyöngy patikák logoA Gyöngy Patikák hazai, független gyógyszertárak csoportosulása, amelyek abban hisznek, hogy közösen többet tudnak tenni az Ön egészségéért. A csatlakozott tagpatikák a szakértelem és tanácsadás mellett, közös beszerzéseik révén kedvezménnyel tudnak kínálni egyes, vény nélkül kapható gyógyszereket, gyógytermékeket a betegek, illetőleg a vásárlók számára.
 
A Gyöngy Patikák fő beszállítója a Hungaropharma ZRt., Magyarország legnagyobb gyógyszer-nagykereskedelmi cége.

A Gyöngy Patikák rendszeresen szerveznek országos árakciókat, úgy vény nélküli gyógyszerekre, mint egyéb, a gyógyszertárakban kapható készítményekre. Ilyenkor a Gyöngy Patikák csoportjához csatlakozott összes gyógyszertárban azonos, csökkentett, javasolt bruttó fogyasztói áron kínálják a készítményeket. Az akciós termékek listáját megtalálja az „Aktuális Akcióink” menüpont alatt, illetve az alább feltűntetett webcímen, valamint az országosan megtalálható plakátokon, szórólapokon.

Végeredményben, célunk az, hogy javuljon a lakosság egészségi állapotának színvonala, s ebben a lehetőségeinkhez képest aktív szerepet szeretnénk vállalni.

Tekintse meg a Gyöngy Patikák Hivatalos Honlapját a www.gyongypatikak.hu címen!